Werken bij WEB950

Sales Consultant

Voor team web950 hebben wij online marketing naar een hoger niveau
gebracht. Daarom zijn wij opzoek naar ondernemende, enthousiaste, online georiënteerde commercieel ingestelde Sales Consultants. Wil je meer weten neem dan met ons contact op.

Adwords specialist

Voor team WEB950 zijn wij opzoek naar een online marketing specialist, met
als hoofdtaak het opzetten en beheren van Google Adwords campagnes, display advertising, Facebook marketing, Linkedin marketing, Instagram marketing.

Copy/ Content schrijver

Voor team WEB950 zijn wij op zoek naar een tekstschrijver voor de digitale
business to business (b2b) business to consumer markt. Je bent goed in het schrijven van informatieve en wervende teksten voor websites, blogs, sociale media en pr-berichten.

WorldPress developer

Voor team WEB950 zijn wij opzoek naar iemand die zelfstandig een WorldPress website kan bouwen en onderhouden en ook ervaring heeft met HTML, PHP en CSS/LESS. Weet jij alles op het gebied van plug-ins, installeren en beheren? Neem dan met ons contact op.

 

Stage bij WEB950

Voor team WEB950 hebben wij ruimte voor stagiaires die mee willen lopen bij een dynamsich bedrijf, waar geen dag hetzelfde is. Wij zijn opzoek naar gedreven en ambiteuze studenten met interesse voor online marketing en social media. Wil jij je verder ontwikkelen en denk jij dat wij ook iets kunnen leren? Neem dan met ons contact op.

Contactpersoon stage: Wouter van der Horst wouter@web950.nl of bel + 31 6 83 99 7972